Снимка: Георги Георгиев, фейсбукЛидерът на организацията БОЕЦ - Георги Георгиев, обяви,

...
Снимка: Георги Георгиев, фейсбукЛидерът на организацията БОЕЦ - Георги Георгиев, обяви,
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Слугите на мафията квичат, отиваме с торби с боклук пред една от бухалките им

Снимка: Георги Георгиев, фейсбук

Лидерът на организацията БОЕЦ -  Георги Георгиев , разгласи, че тази вечер огромна част от митинга се мести пред редакцията на уеб страницата ПИК, който минава за непосредствен до властимащите, написа novinite.bg.

Издателят на Пик Недялко Недялков от своя страна разгласи, че има опасност за физическото му ликвидиране.

Ето какво написа той във фейсбук:

" ВАЖНО!
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА и квичат прислужниците на мафията!
Тази вечер има събитие - жителите ще занесат алегорично торбички с отпадък пред офиса на ПИК и недоялко. Всеки опит това образувание да се дефинира, като " медия " е неуместен. Това е един от пропагандните гнусомети на Пеевски, Буда и Гешев. Една от бухалките на мафията, посредством която заливат с мръсотия, неистини и клюки всеки, който не приема незаконната им власт! Помним " контрапротестите` в поддръжка на Гешев и ордите с мутри събрани от ПИК, с цел да бранят каскета!
Тези гнусомети работят анонимно и адресите им са загадка, както загадка бе и адреса на редакцията на ПИК. И когато биват осветлени свинете квичат! Защото ги е боязън от светлината! Така, каткто след акцията на БОЕЦ и жителите пред " Осемте джуджета " и разкритията на АКФ този властови център на мафията бе затворен! Така, както и Борисов и Пеевски, след всяко осветлено тяхно закононарушение реват, че някой икал да ги убива!
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Познавам публицисти, познавам и медии. Знам, че тези не са нито публицисти, нито медия. Както трите мутри, пратени от мафията да преследват и тормозят мен и брачната половинка ми три дни във Видин не бяха публицисти. Не ги спря даже и здравословното и положение, изродите са си изроди! И вместо отбрана от прокуратура и Министерство на вътрешните работи, прокуратурата на мен повдигна обвинявания, тъй като опазих брачната половинка си от мутрите на мафията! Така е в кочината.
НИЕ НЕ съдебномедицинска експертиза КАТО ТЯХ!
Никой не желаеме да " убиваме ", или да " разрушаваме "! Никого не сме заплашвали със разпра. Не носим маски, с цел да се крием, не носим кървави агнешки главички, нито заплашваме който и да е, БОЕЦ нямаме нищо общо с сходни гнусни сюжети. Недоялковците са способни сами да си провеждат някаква измама, способни са на всичко. Ние постоянно стоим с имената и лицата си, с ясни послания и причини за дейностите си. Борим се за независимост и правдивост. Съд и затвор за наглите, а прислужниците им ще дават отговор солидарно с господарите си за тяхното мракобесие!
Квичат свинете в нервност разтърсвани от страховете си, че идва денят, в който ще заплащат за закононарушенията и греховете си! Години наред заливаха с помията си безнаказано всеки посочен от господарите им! ТЕ убиваха човешки ориси, кариери, бизнеси, престижи и животи! И в този момент треперят.
Гнусното е, че и в този момент даже се пробват да клеветят и лъжат, че някой желал да ги " убива " и да се изкарват жертви. Тровят даже околните си с тези неистини и внушения. Що за урод би трябвало да си, недоялко, с цел да тровиш остарелият си татко и да му внушаваш, че някой желал да те " убива "? Да се криеш за гърба на стареца! Да се правиш на жертва, с цел да те съжаляват. Низост, на която единствено прислужниците на мафията са способни. Години наред редяха неистини, че БОЕЦ сме платени от този, или оня олигарх по поръчка на Пеевски и Буда. Години наред заливаха с помията си всеки, който разкриваше схемите и закононарушенията на мафията, като клеветяха и маскаряха честните и свободни жители, магистрати, публицисти и медии! Внасяха даже сигнали против нас, против следовател Бойко Атанасов и Лозан Панов! Нямаха морални граници за своята низост и посегнаха даже на децата и фамилиите ни! Когато прокуратурата ми забрани да напущам страната, с цел да осуети трансплантацията на брачната половинка ми, ПИК и останалите свински гнусомети честваха и заливаха с мръсотия си фамилията ми. Радваха се, че дебелите я обричат на гибел! Хора без души, съвест и морал.
Елате тази вечер в 18.00ч., донесете и оставете торбичките си с отпадък пред офиса на ПИК на бул. " Мария Луиза " 92, да им върнем най-малко част от боклука и излятата от тях мръсотия и покажем какво съставляват. Да покажем, че свободата на словото не е " правото " на мафията да залива с гнусни неистини и клюки свободните и непримиримите, свободата на словото е да приказваш истината без боязън! Сега страхът е в техните сърца.
Сега жителите споделят на мафията - " ПРИБЕРЕТЕ СИ БОКЛУКА, НАС НЕ НИ Е СТРАХ ОТ Върховен административен съд ".
Дори няма потребност от доста приказки, върнете им боклука и ги оставете да се давят в личната си мръсотия и неистини.
Бойците не ненавиждаме! Бойците обичаме да дишаме свободно, обичаме родината и рода си, обичаме да приказваме истината, да виждаме към себе си усмихнати и свободни хора, обичаме светлината и с имената и лицата си изправяме против злото и мрака!
Битката продължава! Не се опасявайте, хора, жителите сме по-силни от мафията. Истината е по мощна от страха и лъжата! "



Издателят на проправителствения уебсайт Пик Недялко Недялков във Facebook, че през днешния ден се готви офанзива на редакцията му и даже има опасност за живота на екипа му.

Ето какво оповестява Недялков:

" Приятели!

И неприятели!

И - просто, хора!

Подготвя се разпра с публицистичния екип на ПИК, един от най-четените и известни български новинарски уеб сайтове, с над половин милион визити на ден.

Независима медия с ясно посочен притежател и източници на финансиране.

Екстремисткото ядро на митинга приканва за офанзива и обругаване на офиса ни във вторник вечер. На формалната страница на Боец валят директни закани и закани за физически убийства на издателя и публицисти от ПИК.

Би трябвало да се усещаме поласкани. Нападение над частна медия поради публицистичната й политика? Заради рецензиите и разкритията й за държавния прелом, прокремълския президент и реваншистки настроените останки от тогавашната комунистическа партия...

Колко единствено би трябвало да им пречим!

Колко сме рискови за тях и по какъв начин в действителност ни приравняват с най-важните институции в страната - държавно управление, парламент, прокуратура.

Това е комплимент за уебсайт, списван от десетина въодушевени публицисти със лично мнение, което показват непоколебимо от самото учредяване на организацията...

Вече сме подали сигнали до способените органи за идния разгром и имаме вяра, че ще си свършат работата.

Подготвяме и уведомителни писма до Еврокомисията, посланиците на Съединени американски щати и Европейска комисия в България, интернационалните правозащитни организации.

Остава обаче въпросът - обикновено ли е протестиращи с сякаш демократични искания и изживяващи се като бранители на свободното слово, да зоват за експанзия към медия? Така ли считат да ръководят - с принудително налагане на цензура, с физически удари върху инакомислещи?

Приятели! И неприятели! И сътрудници! Може да не харесвате ПИК, само че въпросът е кардинален. На карта са сложени фундаментални полезности, върху които е издигнато обществото ни. Ако в този момент замълчите, на следващия ден злото ще почука на вашата врата.

И няма да чука, с ритник ще я откърти. "



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР